Page 44 of 44 FirstFirst ... 34424344
Results 431 to 434 of 434

Thread: Paul Reed Smith guitars!!

  1. #431
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Selatan Jakarta
    Posts
    12,636
    Nama asli
    Faisal
    Rep Power
    265
    tergantung selera dan kebutuhan aja, kalo pickup yang ada udah dirasa cukup bagus kenapa harus diganti?
    [URL="http://www.facebook.com/pages/Bengkel-Musik/88620690451?ref=mf"]
    [/URL]

  2. The Following User Says Thank You to musicman For This Useful Post:

    benjamin12 (07-01-2014)

  3. #432
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    4
    Nama asli
    ceyrel nizar
    Rep Power
    0
    saya ada sih tp custom gak sanggup beli yg asli ,, tapi sudah melebihi cukup koq,,
    Spoiler:
    [URL=http://s1194.photobucket.com/user/neneuk/media/topflamemaple.jpg.html][/URL]

    makasihh

  4. #433
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Jakarta
    Posts
    167
    Nama asli
    Reno
    Rep Power
    72
    Quote Originally Posted by neneuk View Post
    saya ada sih tp custom gak sanggup beli yg asli ,, tapi sudah melebihi cukup koq,,

    makasihh
    Keren (guitar dan photo nya). Wah saddle-nya pake GHOST ya? Kalau bisa review sedikit bagaimana sound nya.

  5. #434
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Denpasar, Bali
    Posts
    23
    Nama asli
    Surya Prabhawa
    Rep Power
    46
    Quote Originally Posted by neneuk View Post
    saya ada sih tp custom gak sanggup beli yg asli ,, tapi sudah melebihi cukup koq,,
    Spoiler:
    [URL=http://s1194.photobucket.com/user/neneuk/media/topflamemaple.jpg.html][/URL]

    makasihh
    Mas itu PRS custom atau Replica?

Page 44 of 44 FirstFirst ... 34424344

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Sp guitars
    By odyssey in forum Korner luthier & craft
    Replies: 117
    Last Post: 08-03-2012, 05:34
  2. Ugliest Guitars
    By dede in forum Korner serba serbi gitar
    Replies: 16
    Last Post: 20-07-2009, 06:57
  3. Sp Guitars
    By Teguh Basuki a.k.a Teguh in forum Korner serba serbi gitar
    Replies: 10
    Last Post: 11-05-2009, 02:44
  4. 8 string guitars..
    By reed_one in forum Korner serba serbi gitar
    Replies: 8
    Last Post: 03-03-2008, 08:37
  5. Weird guitars
    By dede in forum Korner serba serbi gitar
    Replies: 6
    Last Post: 24-12-2007, 09:50

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •